Google Duo: Aplikacija za video pozive

Google Duo
Google Duo je aplikacija za video pozive razvijena od strane Gugla koja je dostupna je i za iOS i za Android platformu. Sa ovom aplikacijom ne treba da brinete da li će se vaš poziv konektovati ili da li vaš prijatelj koristi isti tip uređaja kao i vi.

 

Jednostavan interfejs

Duo je jednostavan od početka do kraja. Nakon što preuzmete aplikaciju sve što vam je potrebno da počnete da koristite Duo je vaš broj telefona i bićete u mogućnosti da komunicirate sa ljudima iz vaše kontakt liste. Nije potrebno da pravite posebne naloge. Započnite video razgovor samo jednim dodirom.

         duo_launch_screen-width-800

Brzo i pouzdano

Svi znamo taj osećaj kada se razgovor prekine zbog loše konekcije ili kad video počne da secka. Duo je napravljen da bude brz i pouzdan tako da se brzo konektuje i da radi odlično čak i kada je veza slaba. Kvalitet poziva se prilagođava na uslove veze da bi vas održao povezanim – kada je veza slabija Duo će smanjiti rezoluciju da bi poziv i dalje tekao glatko. Kada obavljate video poziv u pokretu Duo će automatski preći sa Wi-Fi na prenos podataka bez prekida veze.  Svoj poziv možete započeti kod kuće i nastaviti ga kad izađete napolje.

Odličan dizajn

Knock Knock in Duo
Knock Knock omogućava da vidite ko vas zove pre nego što se javite

Duo je dizajniran tako da bude fokusiran na vas i osobu koju zovete. Da poziv ne bi bio prekidanje nekoga, postoji opcija Knock Knock koja omogućava da vidite uživo video pozivaoca pre nego što se javite. Knock Knock čini da video pozivi budu spontaniji i sa više dobrodošlice.

Kada se radi o privatnosti Duo pozivi su od kraja-do-kraja kodirani.

Preuzmite Google Duo aplikaciju na Google Play-u klikom ovde.

Related Post