Google izdao update za svoje najvažnije aplikacije

Najnovija nadogradnja obuhvata najvažnije Googleove aplikacije za Android tj. Gmail, Hangouts, YouTube i Google Search.

Gmail je doživeo manju vizualnu promenu koja se odnosi na prikazivanje vaše elektronske pošte koja se sada prikazuje u obliku dobro poznatih kartica koje ste već mogli videti u Google Play prodavnici, YouTubeu i Google Now servisu.

Hangouts je aplikacija kojom su zamenili uhodani Talk, ali sve do sada nije imala jednu vrlo bitnu opciju – indikator po kojem možemo videti ko je online, a ko offline sa naše liste kontakata. Sa ovom nadogradnjom došao je i mali zeleni oblačić koji će nam ubuduće signalizirati ko je od naših kontakata spreman za razgovor.

YouTube u novoj verziji donosi mogućnost obaveštavanja korisnika o dostupnosti novog videa koji odgovara njegovom muzičkom ukusu. YouTube nadogradnja se bazirala i na ispravke uočenih bagova kao i dodatno ‘’poliranje’’ aplikacije za fluidniji rad. I pored toga, Googleu se ipak potkrao novi bag, naime određenim korisnicima YouTube ne dopušta pristup postavkama.

Google Search se nije vizualno promenio, ali je dobio nove funkcije koje mu omogućavaju prikazivanje linkova u odnosu na vašu trenutnu lokaciju.

Izvor: Muški Magazin | Autor: Aleksandar Vukajlović

Related Post