Google Messenger aplikacija za SMS dopisivanje je upravo dobila podršku za GIF fotke!

Google je napravio lepo osveženje dodavši podršku za slanje GIF fotografija preko messenger-a.

Nedavno je Google Poruke (eng. Google Messenger) dobio nadogradnju na verziju 1.2. Nova nadogradnja donosi reorganizaciju pojedinih opcija i podršku za reproduktovanje GIF fotografija.

Da bi ste poslali GIF fotografiju porukom jednostavno dodirnite na ikonicu koja ilustruje spajalicu i odaberite željeni GIF. Google Poruke aplikacija će vam pre nego što pošaljete poruku pružiti pregled te GIF fotografije kako bi ste bili sigurni da ste izabrali onu pravu.

mess

Prva fotka prikazuje stariju verziju aplikacije, fotka u sredini pokazuje noviju vereziju aplikacije a fotka sa desne strane odnosno treća fotka prikazuje kako izgleda kada dodate GIF.

Sve u svemu, pored podrške za GIF fotografije, kategorija “napredno” (eng. advanced) je dobila reorganizaciju i sada su tu smeštene opcije koje su se ranije mogle naći pod okrivljem drugih kategorija.

Za pojedine regione odnosno zemlje, nadogradnja je već puštena u etar. Kako ne bi ste čekali ako nadogradnja nije puštena za vašu zemlju na priloženom LINKU odmah preuzmite novu aplikaciju.

Izvor: Pametni telefoni

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =