Google primenio Material Design na svoju iOS aplikaciju

Google polako ali sigurno primenjuje Material Design (važan element Android 5.0 Lollipop sistema) na sve svoje aplikacije za mobilne uređaje, bez obzira na platformu. Najnovija aplikacija koja je dobila poboljšanje sa Material Design-om je glavna Google aplikacija za iOS, koja je dobila nadogradnju na 5.0.0 verziju.

 g3

Sa drugačijim izgledom, poboljšana aplikacija za iOS dolazi i sa novim funkcijama, uključujući novo Google dugme koje omogućava da se brzo započne pretraga , kao i novo Recents dugme, koje vam omogućava da pronađete i prelistate nedavno pretražene stranice.

g2

Pored toga, Google Maps je sada integrisan zajedno sa glavnom aplikacijom, tako da lako možete pretražiti i pronaći mesta, ili da istražujete mape bez napuštanja aplikacije.

g1

Nova Google aplikacija za iOS će biti besplatna, a optimizovana je posebno za iPhone 6, iPhone 6 Plus i iPhone 5 telefone (iako je kompatibilna sa bilo kojim uređajem koji poseduje iOS 7.0 verziju ili višu). Google aplikaciju za iOS možete preuzeti ovde.

g

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =