HTC Sensation XL i Audio Beats slušalice

Testirali smo HTC Sensation XL koga zvanično od strane HTC još uvek nema kod nas u prodaji, ali se može naći uveliko po radnjama Srbije:). Ova zver od telefona ima procesor od 1.5 GHz, 768 Mb rama, 9Gb za skladistenje podataka (iako u specifikaciji po Internetu pise da ima 16 Gb, mada mozda su i nama uvalili drugu SD karticu) kameru od 8 MP sa autofokusom i blicem, kao i ekran od 4,7″ koji ga izdvaja od svih ostalih modela. Verzija androida je 2.3 i to bi blo otprilike sve oko tehničih detalja što je bitno za korisnika.

Telefon HTC Sensation XL sa slusalicama

Telefon uspešno reprodukuje većinu popularnih medija MP4/H.263/H.264/WMV/ MP3/eAAC+/WMA/WAV; jedino bi dodali da je MKV takođe popularan video format koji bi mogli da ubacite vi iz HATECE?

Veličina ekrana govori da ovaj telefon nije namenjen poslovnim korisnicima i da je njegova svrha na prvom mestu reprodukcija audio i video sadržaja. Slušalice koje dolaze uz telefon su neverovatne, dizajn im potpuno ide uz belu boju telefona i uživo izgledaju potpuno isto kao na slici. Jedina mana je što se radi o običnim žičanim slušalicama, a na prvi pogled svako ko je video kutiju ovog modela pomisliće da se radi o bežičnim bluetooth slušalicama.

Jedina mana koja sužava krug ljudi koji bi kupili ovaj telefon na one između 15-30 godina je njegova veličina ekrana koja ga čini neozbiljnim za korisnike koje su stalno u pokretu i kojima gledanje filmova na svom telefonu svakako nije prioritet.

Cena telefona u slobodnoj prodaji trenutno je oko 700 E. Sačekajte još koji mesec 🙂