HTC U 11 je ime novog flegšip telefona

HTC-ov sledeći mejnstrim flegšip telefon je nosio kodno ime Ocean, a to je podatak koji nam je poznat već mesecima unazad. Takođe smo saznali da će njegov jedinstveni prodajni adut biti okvir, i to na način da sa njim mogu da se izvrše određeni gestovi. Međutim, šta je sa brendiranjem?

Mnogi su mislili da će telefon biti nazvan HTC 11, imajući u vidu da se radi o nasledniku HTC 10 telefona iz prošle godine. Ipak, nakon što su predstavljeni HTC U Ultra i U Play telefoni moglo se čuti da će nositi jednostavni naziv HTC U. Istina je da će novo ime biti kombinacija ta dva naziva.

Predstojeći telefon će biti nazvan HTC U 11, poručuje nam poznati i pouzdani nalog evleaks. Telefon će biti ponuđen u pet boja – crna, bela, siva, plava i crvena, ali neće biti sve dostupne na svim tržištima. Predstavljanje HTC U 11 telefona će se održati 16. maja.

Očekuje se da se telefon odlikuje 5,5-inčnim QHD ekranom, Snapdragon 835 čipsetom, glavnom kamerom od 12 megapiksela, 64 ili 128 GB interne memorije kao i sa Android 7.1 Nougat operativnim sistemom.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 18 =