HTC U Ultra Special Edition stiže u februaru

HTC je predstavio nove telefone na događaju početkom meseca, i sa njima želi da ponovo bude među najznačajnijim igračima na tržištu smartfona. Kompanija jeste pravila dobre uređaje svake godine, ali do sada nisu uspeli da zainteresuju ni izbliza toliki broj kupaca kao Apple i Samsung.

HTC U Ultra je najnoviji kompanijin moćni telefon, ali se tek očekuje dolazak Special Edition verzije telefona. U ovom trenutku pouzdano znamo da će HTC U Ultra Special Edition stići na tržište tokom februara po ceni od preko 900 dolara. On će ispod haube imati Snapdragon 821 procesor, baš kao i redovna verzija telefona, ali će imati 128 GB prostora za skladištenje. Takođe, telefon će na ekranu imati presvlaku od kristala safira umesto Gorilla Glass 5 zaštite.

HTC je potvrdio detalje o specijalnoj verziji U Ultra telefona na svojoj online prodavnici u Tajvanu. Standardna verzija U Ultra telefona sa 64 GB interne memorije će koštati 760 dolara, dok će specijalna verzija sa 128 GB interne memorije i kristalima safira koštati 920 dolara. Telefon će se u februaru naći u prodaji u Tajvanu, a kompanija tek treba da otkrije kada će početi da se prodaje na ostalim tržištima.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post