Huawei predstavio Huawei Mate 9

Juče je na ekskluzivnom događaju vezanom za globalno lansiranje kompanija Huawei Consumer Business Group otkrila dva uređaja koja su željno isčekivana cele godine – Huawei Mate 9 i ekskluzivni Porsche Design Huawei Mate 9.

huawei-mate-9

 

Novi članovi Mate serije omogućavaju korisnicima potpuno novi doživljaj sa Androidom – uključujući Kirin 960 za najbrže računarske performanse, SuperCharge tehnologiju i neverovatno novo korisničko iskustvo.

“Prilikom osmišljavanja uređaja Huawei Mate 9, krenuli smo od jednostavnog pitanja –kako možemo da poboljšamo svaki element iskustva sa “pametnim” telefonima?” rekao je Ričard Ju, izvršni direktor, Huawei Consumer Business Group. “Poznato nam je da za današnje poslovne korisnike brz i funkcionalan “pametni” telefon predstavlja samo početak. Oni žele i veličanstven dizajn i intuitivne karakteristike. Stoga smo osmislili dva nova uređaja sa najsavremenijim hardverskim i softverskim inovacijama. Rezultat je nova serija Mate uređaja koji oduzima dah svojim novinama, i spolja i iznutra.”

Huawei Mate 9 je dinamična kombinacija vodećeg industrijskog hardvera i naprednog softvera koji rade zajedno da bi njihovi korisnici bili uvek korak ispred. Ključne karakteristike obuhvataju:

  • skup čipova Kirin 960, najbolji procesor za ,,pametne’’ telefone na svetu*;
  • EMUI 5.0, intuitivni korisnički interfejs koji olakšava korišćenje operativnog sistema;
  • SuperCharge tehnologiju koja omogućava 20-minutno punjenje baterije koja traje ceo dan;
  • Leica kameru druge generacije sa dvostrukim sočivom, RGB senzorom od 12 megapiksela, monohromnim senzorom od 20 megapiksela i hibridnim zumiranjem, sa superiornim dvostrukim uveličavanjem

Cene i dostupnost

  • HUAWEI Mate 9 je dostupan u Crnoj, Svemirsko sivoj, Mesečevoj srebrnoj, Šampanjac zlatnoj, Moka smeđoj i Keramičko beloj boji.
  • Ekskluzivni Porsche Design HUAWEI Mate 9 je dostupan u Grafitno crnoj boji

 

Izvor: b92.net 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − eight =