I Etihad Airways u Google Flights sistemu

Etihad Ervejz, nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, najavila je danas partnerstvo sa kompanijom Guglom u cilju olakšavanja putnicima pregleda reda letenja i cena karata ove aviokompanije na onlajn aplikaciji za pretragu letova.

Uz pomoć aplikacije „Flight Search“ (Pretraga leta), putnici u SAD-u, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Holandiji, Španiji, Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Poljskoj i Irskoj, biće u mogućnosti da istražuju i upoređuju letove za svaku od 103 destinacije Etihad Ervejza, kao i da pregledaju trenutne cene za preko 1.400 letova koje ova aviokompanija obavi svake sedmice.

Piter Baumgartner, komercijalni direktor Etihad Ervejza, rekao je: „Sa oduševljenjem najavljujemo ovo veliko i rastuće partnerstvo sa Guglom, koje će nam omogućiti da pružimo gostima prigodan i potpun pristup našim informacijama o letovima putem njihovog preferiranog pretraživača“.

„Kao vodeća svetska aviokompanija, Etihad Ervejz je uvek na čelu kada su u pitanju digitalne inovacije i nastaviće da primenjuje najsavremeniju tehnologiju kako bi osavremenio doživljaj rezervisanja letova našim gostima“.

Nikola Simjonato, generalni direktor Gugl Travela za Evropu, rekao je: „Etihad Ervejz se brzo razvio u značajnu i popularnu aviokompaniju i drago nam je da se ona priključuje porodici Gugl Pretrage letova. Putnici širom sveta će sada moći brzo i jednostavno da nađu i uporede najbolje letove Etihad Ervejza kroz Gugl aplikaciju Pretraga leta, koja je zabavna i jednostavna za korišćenje“.

google-flights

Pretrazi letova se može pristupiti klikom na ikonicu „Flights“ (Letovi) na traci za navigaciju na Gugl stranici sa rezultatima, odlaskom direktno na stranicu www.google.com/flights, ili unošenjem upita za pretragu leta u Gugl i potom klikom na sponzorisani link koji će se pojaviti.

Kada korisnici uđu u Gugl alatku Pretraga leta, mogu brzo i lako da vrše pretrage za različite linije, koriste interaktivnu mapu da istraže moguće destinacije i pregledaju trenutne cene karata.

Kada korisnici izaberu letove koje žele, mogu da kliknu na ikonicu „Book“ (Rezervisati) kako bi produžili do stranice Etihad Ervejza, gde mogu da kupe karte bez ponovnog unošenja odabranog leta.

Alatka Pretraga leta je dostupna na tabletima, smart telefonima i desktop računarima.

Izvor: Personal Magazin

Related Post