Igrice: 3D tetris

Tetris nije više igrica koja nas okupira i izoluje od drugih. Danas ona testira naše strpljenje, inteligenciju pa nas i  spaja sa drugima. Nešto bolje od tradicionalnog tetrisa može biti samo tetris u 3D verziji. A on je tu!

Ovaj mali i praktičan gedžet je nešto što bi se svakom ljubitelju tehnologije dopalo. Igrice se razlikuju u mnogo čemu. U strukturalnoj građi – prelazak iz dve u tri dimenzije, u ideji, broju učesnika i sl. Tetris koji poznajemo i uz koji smo odrasli (ne mislimo na aplikaciju za moblini), držali smo u ruci i, na ekrančiću površine možda šest centimetara kvadratnih, pokušavali smo što bolje i što duže da uklopimo kockice.

tetris

Odlike su specifične, on lebdi, konstruktivnog je karaktera – što omogućava učestvovanje od jednog do čak osam igrača. 3D tetris će testirati vaše strpljenje, inteligenciju, preciznost i smirenost prstiju, socijalne sposobnosti, timski rad i još mnogo toga. Ono što vam je potrebno od ove igrice, da li puka razonoda ili dobar trening, slobodno uzmite jer je na tržištu i pristupačne cene.

Izvor: Press Online

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 2 =