Instagram briše 10 miliona naloga!

Prošle nedelje Instagram je najavio da će da obriše i ukloni sve one naloge za koje smatraju da su spameri ili da su lažni nalozi.

Jedan od zaposlenih u ovoj kompaniji rekao je da broj izbrisanih naloga može da dostigne i brojku od 10 miliona. Brisanje naloga je krenulo kako su i najavili, i internetom je zavladala panika, korisnici se boje da li će možda biti okarakterisani kao spamovi ili lažni nalozi, i samim tim ostanu bez svojih fotografija, snimaka i bez hiljada i hiljada pratilaca.

Mnogi korisnici pišu korisničkom servisu Instagrama, a neki od njih i javno iskazuju svoje nezadovoljstvo zbog gubljenja pratilaca.

– Kada sklonimo sve oni koji ne popštuju naša pravila pri kreiranju naloga i korišćenju same društvene mreže, možete primetiti promene u broju pratilaca. Ovo se ne odnosi na autentične naloge – naveli su u blog postu iz same kompanije.

Pravila Instagrama su veoma jasna. Ko god postavlja tuđe fotografije ili snimke kao svoje krši pravila, i neće više biti tolerisan. Ovo je zabrinulo vlasnike naloga koji se zasnivaju samo na fotografijama i sadržajima koje im šalju fanovi, kao i na takozvanim “meme- ima“.

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 19 =