iPhone 8 će imati dizajn kao kap vode

Ukoliko postoji neka stvar po čemu su Apple-ovi iPhone telefoni poznati onda je to dizajn. Apple je izabrao da ne osvežava liniju iPhone telefona dve godine, pa se sa sigurnošću može reći da fanovi jedva čekaju da vide šta će kompanija spremiti. Korejski ETNews nam daje nešto više detalja o tome šta nas očekuje kod sledećeg iPhone telefona.

Prema tom izveštaju, Apple će se navodno vratiti dizajnu originalnog iPhone telefona od pre deset godina za novi iPhone 8, i on će imati dizajn kao “kap vode”. “Apple-ov sledeći iPhone će imati dizajn koji je blizu “kapi vode”, a na taj način će podsećati na originalni iPhone telefon. Ove godine uz desetogodišnjicu iPhone telefona, biće pokazan karakter Omaju iz ranih radova” poručuje se u izveštaju.

Ovo svakako nije prvi put da čujemo i glasine o zakrivljenom ekranu, iako se nedavno moglo čuti da to neće biti “veoma dinamična kriva”, već nežnija. Takođe se može čuti da se Apple okreće korišćenju stakla i metala, dok ostale glasine govore o bežičnom punjenju kao i revolucionarnoj 3D kameri sa prednje strane.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post