iPhone XS Max je impresivan, ali ima jedan bolji

Nezavisna organizacija za procenu kvaliteta proizvoda, Consumer Reports, ocenila je iPhone XS Max neverovatnim ocenama, ali nedovoljno neverovatnim da pobedi Galaxy Note 9.

Nezavisna organizacija za testiranje i procenu kvaliteta proizvoda ocenila je iPhone XS i iPhone XS Max impresivnim napretkom u odnosu na iPhone X uređaj, navodeći bateriju, kao najznačajnije poboljšanje novih iPhone modela. Još dve impresivne funkcije novih iPhone-a su svakodnevno sjajno korišćenje i malo, ali dovoljno unapređena kamera.

Prema ovom izveštaju, sedmonanometarski A12 Bionic čipset je odgovoran i za najveće unapređenje brzine iOS rada, ali i za značajno poboljšanje autonomije baterije, koja je, zapravo manjeg kapaciteta, nego na ranijem iPhone X smartfonu. Consumer Reports testoviizvedeni su standardizovanim metodama, uključujući robotizovanu ruku, koja je upravljala veb pregledačem, telefonskim pozivima, kamerom i drugim opcijama.Najveća mana je vrlo sporo punjenje baterije u odnosu na konkurenciju, kao i najobičniji punjač uključen u prodajna pakovanja svih novih iPhone XS modela.

Ono što je još jedna boljka novih iPhone XS i iPhone XS Max telefona jeste njihova osetljivost na padove. Iako su ovi smartfoni izdržljiviji, nego što je bio iPhone X, Samsung Galaxy Note 9 ih pobeđuje u testovima izdržljivosti i zbog toga, kao i zbog brzog punjenja i još nekih sitnijih softverskih i hardverskih prednosti, iPhone XS i iPhone XS Max ostaju iza Galaxy Note 9 modela na konačnoj listi najboljih telefona. Takođe, CR navodi da je i izostanak Lightning to 3.5 mm kabl nepotrebno izbačen iz prodajnog paketa.

 

Izvor: mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =