Iznenadićete se: Evo šta Srbi najviše gledaju na Youtube-u

Polako, ali sigurno servis Jutjub sa svojim kratkim video formama, emisijama, spotovima, zanimljivostima, preti da u jednom trenutku u potpunosti zameni televiziju.

Youtube je trenutno najpopularniji striming servis koji nema veću konkurenciju i koji se uspešno razvija poslednjih godina. On omogućava ljudima sa kreativnim idejama i video-klipovima da potpišu ugovore i da njihov rad bude naplaćen u skladu sa brojem pregleda.

Upravo iz ovog razloga veliki broj naših ljudi, a naročito muzičkih izvođača zaštitilo je svoja prava na numere i spotove koji se sada isključivo objavljuju na njihovim Youtube kanalima ili kanalima izdavačkih kuća, kako bi se pregledi “taložili” na jednom mestu.

Youtube je nedavno uveo sekciju “Trending” koja omogućava pregled šta je najpopularnije od video materijala u zemlji u kojoj ste.

Ako je suditi po trenutno aktuelnoj listi “Trending” u Srbiji, najviše se gledaju spotovi domaćih izvođača, klipovi iz muzičkih takmičenja, čuveni format “Dnevnjak” i tek po neka aktuelnost ili zabavan video-klip.

Trenutno najgledaniji je spot pevačice Milice Pavlović, a za petama su joj Lexington bend, Radmila Manojlović, Dnevnjak, Rijana i Kalvin Haris, Sandra Afrika i Nataša Bekvalac.

Izvor: Vesti online.com

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 8 =