KADA IH VIDITE, UMREĆETE OD SMEHA: Ovo su najsmešnije kopije iPhone-a!

iPhone je najpoželjniji mobilni telefon na svetu, a s obzirom na njegovu visoku cenu on je i dalje nedostupan mnogim ljudima. Međutim, brojne kompanije, uglavnom kineske, došle su na ideju da ga iskopiraju, a u nastavku vam predstavljamo neke od najsmešnijih kopija iPhone-a.

E-boda T300

eboda

Ovaj telefon je pokupio sve dizajnerske elemente originalnog iPhone-a. Tu su identične linije na pozadini, izgled kamere, a čak je i zlatan.

Freeman E-boda 300 dolazi sa Spreadtrum SC6531 procesorom (ukoliko to nekome bilo šta znači), 32 MB RAM i isto toliko memorije za skladištenje podataka. Tu je još i ekran od 2.8 inča rezolucije 240 x 320 piksela, kao i zadnja kamera od 0,3 megapiksela.

E-boda T200

eboda1

E-boda T300 ima prethodnika, a shodno tome on je nazvan T200. Ovaj model napravljen je po uzoru na iPhone 5 i 5S. Tu je ekran od 2.4 inča rezolucije 360 x 400 piksela, a ostatak specifikacija je isti kao i kod “mlađeg brata”.

Ono što je interesantno u vezi ovog modela je to što se prodaje u nekim radnjama u istočnoj Evropi.

The iPhnoe

phnoe

Ne, nije u pitanju pravopisna greška. Ovaj model se zaista zove The iPhnoe, a on izgleda gotovo isto kao stariji modeli, ali samo tokom prvih par sekundi. Ovaj telefon je užasna kopija originalnog iPhone-a, sa užasnom tastaturom sa brojevima koja se izvlači sa strane.

Sve u svemu, presmešno dizajnirana kopija odličnog telefona.

iPhone nano

nano

2011. godine pojavila se informacija da će Apple izbaciti manji, jeftiniji telefon koji će se zvati iPhone nano. Naravno ove glasine su bile lažne, ali je zato jedna kompanija došla na ideju da napravi sopstveni lažni iPhone nano.

Izvor: Telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − twelve =