Kako ćete s Ambilight televizorima više uživati u Svjetskom prvenstvu

ZAGREB – TP Vision, tvrtka koja proizvodi Philips televizore, započela je kampanju za nove Philips Ambilight televizore i Ambilight televizore s Android platformom, promocijom novog surferskog filma koji najbolje predstavlja mogućnosti Ambilight sustava osvjetljenja.

Ambilight, što je engleska kratica za “ambient lighting”, jeste sustav osvjetljenja koji stvara svjetlosne efekte oko televizora, u skladu s video sadržajem koji se na televizoru prikazuje, proizvodeći efekt koji gledatelja dodatno “uranja” u video.

Nova Ambilight TV aplikacija uljepšat će i nogometni doživljaj navijačima tijekom nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Brazilu: aplikacija će tijekom nogometnih utakmica pozadinu osvjetljavati u bojama nacionalne zastave i “slaviti” s gledateljima svaki put kad njihova reprezentacija postigne gol. Aplikacija će raditi na svim Philips Ambilight televizorima proizvedenim 2011. godine ili kasnije.

Tvrtka TP Vision razvila je Android i iOS aplikaciju “Ambilight %2B hue”, koja korisnicima omogućuje povezivanje Ambilight pametnih televizora te Philips Hue LED rasvjete, što pak rezultira impresivnim svjetlosnim efektima u prostoriji.

Kombinacija Ambilighta i Hue rasvjete proširuje TV doživljaj na cijeli dnevni boravak, čineći ga intenzivnijim nego ikad prije, a korisnicima Philipsovih televizora s Ambilightom omogućuje se stvaranje iznimnih TV večeri u svom domu.

Kako izgleda novi surferski film TP Visiona možete pogledati ovdje:

TP Vision je joint venture iz Amsterdama, koji razvija, proizvodi i prodaje Philips televizore u Europi, Rusiji, na Bliskom istoku, u Brazilu, Argentini, Urugvaju, Paragvaju i pojedinim zemljama azijsko-pacifičke regije. Sedamdeset posto TP Visiona je u vlasništvu tvrtke TPV Technology iz Hong Konga, a trideset posto u vlasništvu Royal Philips Electronicsa.

Izvor: SEEbiz

Related Post