Kako da preuzmete novu verziju Windows 10 Technical Previewa?

Nova verzija Windows 10 Technical Previewa je dostupna za preuzimanje, a baš kao što se očekivalo, mnogi žele da je preuzmu što je pre moguće, uglavnom jer sadrži nekoliko željno iščekivanih funkcija poput centra za obaveštenja. Preuzimanje i instaliranje Windows 10 Technical Preview build 9860 nije tako teško zahvaljujući Microsoftovom novom sistemu ažuriranja koji omogućava da nova izdanja budu preuzeta i instalirana bez mnogo muke korisnika. Pre nego što počnete proces, važno je da znate da nova verzija neće obrisati vaš disk i da će sve vaše postavke biti sačuvane. Ovo je zapravo i najbolja stvar kod novog sistema ažuriranja.

Kako da preuzmete novu verziju i zašto nema novog ISO-a?

Jedini način da preuzmete novi build 9860 je kroz integrisani ekran PC podešavanja koji se može pronaći u Windows 10 Technical Preview 9841 build. Potrebno je da pratite ovaj put:

PC settings > Update and recovery > Preview builds

Potom jednostavno kliknete “Check now” taster, i nova verzija bi trebalo da bude tu, tako da možete da kliknete “Download” taster kako bi počeli da preuzimate novu verziju. Nakon što se taj proces završi, preostalo je da pritisnete “Install” taster. Za one koji žele odvojenu novu verziju, treba reći da ne postoji odvojeni ISO. Razlog je prilično jednostavan: Microsoft više ne želi da objavljuje samostalna ažuriranja za novi operativni sistem, već samo ona integrisana koja se mogu preuzeti preko novog sistema ažuriranja za jezgro operativnog sistema.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 10 =