Kako da se prebacite na Google-ovu novu Messenger aplikaciju za poruke?

Postoji veliki broj načina da upravljate vašim SMS porukama na Androidu, od nezavisnih aplikacija kao što je Chomp SMS do Google-ovog Hangoutsa. Sveža stvar u Play Store-u ove nedelje je Messenger aplikacija, nadogradnja Google-ove prirodne SMS alatke koja je bila podrazumevana opcija pre nego što je Hangouts dobio SMS mogućnosti.

Kada pokrenete aplikaciju po prvi put ona će se automatski uputiti u vašu SMS bazu podataka (ukoliko koristite Hangouts), ali neće napraviti sebe podrazumevanom aplikacijom odmah. Da to uradite, idite u meni i pritisnite Settings a potom “Set as your default SMS app”. Potvrdite to i spremni ste.

google messenger1

Ukoliko je Messenger trenutno podrazumevana aplikacija, opcija će biti “Change your default SMS app”, dodirnite to kako bi pristupili ekranu za izbor u podešavanjima Androida. Odatle možete da vršite izbor između svih trenutno instaliranih SMS aplikacija na vašem telefonu.

google messenger

Sve uobičajene SMS opcije su dostupne na Messenger stranici za podešavanja, uključujući i obaveštenja i rukovanje sa porukama. Sama aplikacija je u potpunosti opremljena Google-ovim novim Material Design izgledom, a boje vaših razgovora su zasnovane na fotografiji kontakta sa kojim su povezane.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 4 =