Kako da uklonite francusku zastavu sa profilne slike na Facebooku

Facebook je nakon terorističkih napada u Parizu kao znak podrške dodao opciju da se profilne fotografije filtriraju tako da na njima budu boje francuske zastave. Međutim, uklanjanje crvene, bele i plave boje, ispostavilo se da nije tako jednostavno mnogim korisnicima.

Nedelju dana nakon što je Facebook predstavio opciju koja omogućuje filtriranje profilnih fotografija tako da se preko njih pojave boje francuske zastave, pojavilo se i par problema.

Nekim korisnicima su boje automatski nestale dok se kod drugih javio problem sa promenom profilnih fotografija.

Facebook sada omogućava korisnicima da taj filter aktiviraju privremeno i to na sat vremena ili nedelju dana. To podešavanje može da se koristi samo prilikom promene proflne fotografije.

Najbrži način na koji ćete promeniti profilnu filtriranu sliku je da pređete mišem preko nje i prikazaće se opcija „Update Profile Picture“. Kada kliknete na nju možete da izaberete novu fotografiju koju ćete postaviti ili iskoristiti već postojeću.

Nefiltrirana verzija vaše profilne fotografije trebalo bi da bude druga na listi, odmah posle one sa bojama francuske zastave.

Brojni korisnici Facebooka se žale da je previše komplikovano da se ukloni filter sa profilne fotografije. Ova društvena mreža je ponudila jednostavnu opciju za dodavanje filtera, ali ne i način za njegovo uklanjanje.

Izvor: B92.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − ten =