Kako da vaš Android telefon izgleda kao Android 5.0 Lollipop?

Google je nedavno otkrio završenu verziju Android 5.0 Lollipopa, a on je sada u rukama developera i proizvođača uređaja. Prva grupa je zauzeta ažuriranjem njihovih aplikacija kako bi odgovarale Google-ovom novom “Material Design” interfejsu, a druga spremanjem ažuriranja za svoje modele telefona.

Naravno, zahvaljujući otvorenoj prirodi Androida, postoje načini da dobijete “ukus” Google-ovog novog softvera bez potrebe da čekate više i jedan minut. Google Play Store je prepun aplikacija koje se nazivaju launcheri i koji mogu da zamene Androidov stock početni ekran kao i razne funkcije telefona il tableta.

Nova Launcher je jedna od njih, svakako jedna od najpopularnijih, a ona je sada ažurirana sa nekim novim funkcijama koje će fanovi Androida svakako voleti da vide na svojim uređajima. Nova Launcher sada sadrži nekoliko animacija i drugih vizuelnih efekata sa Android 5.0 Lollipopa. Ako pogledamo u odeljku šta je novo, videćemo da stoji: Lollipop Circle Folder Animation, Lollipop Scroll indicator, kao i Lollipop Icon teme za Calculator, Clock, Contacts, Downloads, Email, Dialer, Settings i SMS aplikacije.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 11 =