Kako jeftino kupiti igrice za Sony Playstation 4? Novogodišnji popusti preko 50%!

 

Igrice za Sony PlayStation na Blakanu su i dalje dosta skupe. Ko je probao da kupi igre online u pocetku javlja se nedoumica kada se ode na glavni PlayStation Store website: koju uopste zemlju izabrati? Da li prihvataju kartice iz Srbije?, itd.

Postoji nekoliko načina da dođete do igre jeftino, jedan je jednostavno da razmenite igru sa nekim na forumima poput Foruma Razmena igara. Drugi na način je da sledeći i za njega Vam je potreban PayPal:

  • A. Registrujete nalog za određenu državu na store sajtu (preporučujemo UK trenutno su tamo igre najjeftinije i imaju novogodišnji popust 50+%) pa možete nabaviti naslove kao što su GTAV, MK XL, UFC2 za 30ak i manje €. Možete napraviti i dva naloga na dve email adrese jedan za USA drugi za UK i da povremeno pratite kad izbace popuste.
 
 
  • B. Zatim kupite kupon na sajtu G2A ali obratite pažnju da kupite za UK tržište tako što ćete izabrati kupon na iznos sa odgovarajućom zastavom (u ovom slučaju britanskom). Proverite koja je cena igre koju želite kupiti sa store-a da bi kupili odgovarajući kupon.
 
  • C. Da bi ste iskoristili kupon potrebno je da odete na PlayStation Store da se ulogujete na Vaš UK nalog i da dodate kupon preko opcije Redeem nakon čega ćete imati dovoljno sredstava za kupovinu.
 
Kada je igrica kupljena ostalo je da se ulogujete na Vaš nalog na PS4 (dodajte novog korisnika) i nova igra biće dostupna skroz desno u library za preuzimanje.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 2 =