Kako zaraditi od Fejsbuk reklamiranja?

Da li želite da vaš proizvod vide baš oni kojima je potreban? Jeste li znali da uz malo ulaganja, vremena i sopstvenim trudom možete značajno povećati svoju zaradu? Na Fejsbuku u Srbiji ima 3.5 miliona korisnika i svi oni mogu videti baš ono što vi nudite. Bez obzira da li prodajete proizvod ili uslugu, ili promovišete neku ideju, projekat ili nešto drugo, Fejsbuk je odlično mesto za to.

O ovim aktuelnim pitanjima govoriće Đorđe Jančić na besplatnom seminaru Social Media Marketing, koji u subotu, 20. decembra, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere.

fb

Jančić će dati praktične savete kako da napravite efektne oglase na Fejsbuku i povećate zaradu, kako da izaberete odgovarajući način promocije, čime god da se bavite, kako da upoznate svoju ciljnu grupu, kao i kako da razumete rezultate i upotrebite ih za povećanje zarade.

Đorđe Jančić je vlasnik agencije Holistic Web Marketing i konsultant iz oblasti internet marketinga. Agencijsko iskustvo razvijao je u kompaniji Internet Group, gde je, zajedno sa Draganom Varagićem, sa kojim sarađuje još od 2008. godine, radio na uspostavljanju strategije poslovne upotrebe interneta za različite klijente. Internet marketingom se aktivno bavi od 2008. godine.

fb2

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na sledeći link.

Izvor: Personal Magazin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =