KEEPER: Ova aplikacija sačuvaće vaše kontakte zauvek

Keeper postoji za tri najveća operativna sistema – iOS, Android i Windows Phone 8, a interesantno je to što ih je napravila domaća kompanija Lumira.

Keeper je aplikacija koja će vam pomoći ukoliko menjate telefon, a ne znate kako da sačuvate sve kontakte. Ona postoji za tri najveća operativna sistema, iOS, Android i Windows Phone 8, a ima za cilj čuvanje svih kontakata u Cloudu (na mreži) i lako pristupanje sa bilo koje od ove tri platforme. Najinteresantnije je to što je Keeper napravila domaća kompanija pod nazivom Lumira.

Kako ne biste izgubili sve vaše brojeve telefona i druge informacije o kontaktima, instalirajte ovu aplikaciju sa marketa, koja je inače besplatna i sve svoje brojeve jednostavno sinhronizujte sa njom. Ono što je još jedna prednost je da kontakte možete editovati direktno u Cloudu, a i ne morate ih ubacivati na telefon, već ih možete koristiti direktno iz njega.

Na ovaj način kontakti će vam uvek biti dostupni bez obzira koji operativni sistem koristite.

Kopiranje brojeva na SIM karticu je postalo prošlost zbog njenog malog kapaciteta, a u slučaju da vam se nešto desi sa njom oni su trajno izgubljeni.

– Osnovna ideja ove aplikacije je sigurno čuvanje kontakata u Cloudu. Trenutno Keeper koristi preko 2000 ljudi, a broj konstantno raste. Za mesec dana očekuje se da će broj sačuvanih podataka u našoj bazi preći milionsku cifru – izjavio je za Telegraf jedan od glavnih ljudi kompanije Lumira koja je zadužena za njen razvoj.

Pored Srbije, zemlje sa najvećim brojem korisnika su Amerika, Indija i Saudijska Arabija. Planova za nastavak razvoja ove aplikacije ima, a na svim marketima se odlično kotira.

Aplikaciju možete skinuti ukoliko odete na ovaj sajt koji sadrži linkove ka sva tri marketa.

Izvor: Telegraf

Related Post