Kinezi otkrili iPhone 6!

Kompanija “Kina Telekom” otkrila je brojne detalje o iPhone 6 na azijskoj drustvenoj mrezi “Weibo”, iako Apple planira njegovo predstavljanje pocetkom septembra.

U normalnim uslovima najbolje je ne izazivati bes giganta kao sto je “Apple”, medjutim mozda “Kina Telekom” zna nesto sto industrija ne zna.

“Apple” tek treba zvanicno da predstavi iPhone 6, ali to nije sprecilo kineskog partnera da objavi post u vezi sa novim uredjajem.

Kako je objavljeno, telefon ce sadrzati nekoliko radija koji ce biti kompatibilni sa bezicnim mrezama koje ukljucuju TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000<, GSM i CDMA1X.

Tom prilikom, “Kina Telekom” je potvrdio da ce prodavati i otkljucan iPhone 6 koji ce biti kompatibilan sa brojnim opreraterima u Kini.

iphone1

Ukoliko je u pitanju zvanicna fotografija, koju ce operateri koristiti za promociju telefona kada ga Apple i zvanicno predstavi, to znaci da su ranije glasine u vezi sa zaobljenim dizajnom i bocnim dugmetom za paljenje tacne.

Takodje, ocekuje se da ce iPhone6 dolaziti u dve varijante- sa ekranom od 4.7 i 5.5 inca, a zvanicno predstavljanje moglo bi da se dogodi 9. septembra.

Izvor: Pravda

Related Post