KURS: UVOD U ANDROID PROGRAMIRANJE

Druženje informatičke delatnosti i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Privredne komore Beograda, organizuju i pozivaju Vas da uzmete učešće u okviru kursa, koji će biti održan u periodu od 1.  do  3. jula 2014. godine, sa početkom u 10:00 časova, Kneza Miloša br. 12 (sala III na trećem spratu ), na temu:  UVOD U ANDROID PROGRAMIRANJE

Ovaj kurs ima cilj da početnika uvede u programiranje android aplikacija. Na kraju kursa, polaznici će vladati dovoljnom količinom znanja za izradu manjih aplikacija, koje će biti kompletne i objavljene na Google Play-u, pa čak i spremne za prodaju.

android_resources-1

Predavač: Milan Todorović, predavač sa dvodecenijskim iskustvom u obuci kadrova u oblastima programiranja i upravljanja softverskim projektima.

Za aktivne članove Privredne komore Beograda, kotizacija po polazniku iznosi: 10.000,00 din  + PDV. Za ostale, kotizacija iznosi 15.000,00 din + PDV.  Broj mesta je ograničen.   Nakon popunjavanja prijavne aplikacije, biće Vam poslat predračun. Kontakt osobe za sve dodatne informacije: Jelena Radić (tel: 011-3619-472, e-mail: jelenar@kombeg.org.rs) i  Dragan Ristović (tel. 011- 2645-333, e-mail: dristovic@kombeg.org.rs).

Napomene
: Ovaj kurs ne zahteva programersko znanje iako je ono poželjno. Nivo rada je početni, ali se radi vrlo intenzivno. Polaznici samostalno realizuju demo primere.

Izvor: Personal Magazine