Kursevi Android programiranja u Smartu

Operativni sistem Android je najzastupljeniji operativni sistem na mobilnim uređajima danas sa tržišnim učešćem preko 60% u svetu, dok je u Srbiji učešće čak preko 70%. Prednost slobodnog koda i povećanje brzine i procesne snage prenosivih uređaja, doveli su do velike upotrebe Androida i jačanja zajednice Android programera koji svakodnevno rade na rešavanju problema i kreiranju novih aplikacija.

Nove korisničke aplikacije koje se objavljuju svakog dana, omogućavaju prilagođavanje telefona ili tableta potreba i željama sve većeg broja korisnika. Upravo ovo je i glavni razlog povećane potrebe i potražnje za Android programerima.

U skladu sa zahtevima tržišta, škola kompjutera Smart School je ponudila novi kurs za apsolutne početnike koji bi želeli da se bave upravo ovim traženim poslom. Uz stečeno znanje na kursu Android programiranje, polaznici više neće biti ograničeni na ponuđene aplikacije na tržištu, već će uz malo truda sami moći izraditi aplikaciju i objaviti je na Google Play-u.

Prvi kurs Android programiranje, najavljen je za 3. novembar i održavaće se ponedeljkom, sredom i petkom po tri školska časa dnevno.

Studentima, nezaposlenim licima i samohranim roditeljima, škola kompjutera Smart School odobrava 10% popusta na ovaj kurs.

Zainteresovani mogu svoje prijave poslati na school@smart.rs ili  pozvati na telefon: 021/47-28-200.

Izvor: Personal Magazin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 3 =