Legendarna Zmijica progovorila srpski

Inženjer iz Nokia-e, Taneli Armanto u saradnji sa Rumilus Design-om predstavio je novu verziju verovatno najpopularnije mobilne video igre na svetu – Zmijicu, tj. Snake Rewind. Nova verzija donosi 11 nivoa, novi izgled i neke nove opcije, ali je zadržala i sve ono po čemu je postala toliko popularna.

Sada je moguće nakon sudara nastaviti sa igranjem bez vraćanja na početnu poziciju, dodate su voćkice sa raznim efektima i moćima. Dostupna je i prodavnica u kojoj možete kupiti razne predmete, naravno, voćkicama.

snake2

U opcijama podešavanja možete odabrati kako ćete kontrolisati zmijicu, podesiti zvuk, zvučne efekte i uključiti ili isključiti vibraciju. Dostpuna je i smernica (linija) po kojoj se zmijica kreće, kako biste se lakše orijentisali u toku igre.

snake

Možete dodati svoj Facebook nalog kako biste se povezali sa prijateljima. Takođe, moći ćete da se takmičite sa drugim igračima za najbolji rekord i mesto na listi najboljih. Ono što je posebno zanimljivo za igrače u našoj zemlji – video igra je dostupna na srpskom jeziku!

Možete je igrati na Android, iOS i Windows Phone uređajima. Ne morate ništa da platite, besplatna je.

izvor: Mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 4 =