Lenovo predstavio YOGA 10 HD+ tablet

Lenovo je na ovogodišnjem Svetskom mobilnom kongresu najavio novi tablet YOGA 10 HD+ , multimod Android uređaj.

Dok je tablet YOGA 10 uneo promene u more tableta jednoličnog dizajna, tablet YOGA 10 HD+ novim vodećim funkcijama unapređuje ovaj model u multimod tablet, kažu iz Lenova.

Tu je 20/20 Vision displej dijagonale 10,1 inča sa Full HD 1920×1200 rezolucijom, kamera rezolucije 8MP, procesorQualcomm Snapdragon 400 procesoru sa četiri jezgra ,a sa softverske strane tu je Android 4.3.

Tablet nudi 18 sati trajanja baterije i poseduje tri režima rada (Hold, Tilt i Stand). Cilindrična baterija ovog tableta omogućava im da ga drže dok čitaju ili pretražuju internet, a mogu da ga prebace i u Tilt režim rada za bolji ugao gledanja na stolu ili tabletu. Mogu takođe da koriste i novi, unapređeni kickstand koji se nastavlja na cilindar baterije kako bi ga podesili na Stand mod. Postavljanje u Stand položaj pruža sigurniji način gledanja filmova i fotografija bez podupiranja tableta na neki drugi način i sada može da stoji uspravno između 30 i 80 stepeni.

„Ljudi su nam rekli da vole YOGA tablet zbog njegovog pametnog dizajna koji poboljšava sve načine korišćenja tableta“, izjavio je Jeff Meredith, potpredsednik sektora za marketing u Mobile business grupi kompanije Lenovo. „Sada smo kreirali novi tablet YOGA 10 HD+ kako bismo korisnicima pružili vrhunsko tablet iskustvo sa više režima rada, opremajući ga premium tehnolologijom, od predivnog ekrana, preko brzog procesora, do softvera okrenutog korisniku.“

Tablet YOGA 10 HD+ će moći da se kupi od početka aprila, a početna cena modela biće 349 dolara.

Izvor: PC Press | Autor: Jovana Milićević

Related Post