Microsoft AppStar – Postanite zvezda u svetu aplikacija

Kompanija Microsoft je danas u okviru svog AppStar takmičenja raspisala konkurs za sve koji žele da kreiraju aplikacije za Windows Phone 8.1 i Windows 8.1, nadograde ih ili im dodaju funkcije i tako osvoje prestižni AppStar trofej.

Takmičenje traje godinu dana, a nagrade se u svakoj od zemalja učesnica dodeljuju na mesečnom i kvartalnom nivou. U okviru četiri runde za Ultimate Appstar nagradu, krajem septembra i decembra ove godine, kao i marta i juna naredne, biće odabrani najbolji projekti u Srbiji.

Autor ili autorka najbolje aplikacije dobiće Nokia Lumia 1320 smart telefon, kao i mogućnost promocije svog rada.

appstar

U svakoj rundi, posebni poeni biće dodeljeni aplikacijama u odabranim kategorijama. U prvoj rundi, to su kategorije Shopping i Games. Univerzalne aplikacije dobijaju dodatne poene. Ako developeri žele da poboljšaju svoj projekat, mogu da kontaktiraju Microsoft Srbija za pomoć, recenzije i sl.

U Microsoft Appstar takmičenju mogu da učestvuju developeri, studenti i startapi iz Albanije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Estonije, Jermenije, Letonije, Litvanije, Makedonije, Malte, Srbije i Slovenije.

Izvor: Personal Magazin

Related Post