Microsoft omogućava članovima Windows Insider programa da učestvuju u izradi Windows 10 Mobile telefona

Microsoft je nagovestio još ranije ove godine da će raditi na novom programu koji bi uključio članove Windows Insider programa i tako im omogućio učešće u razvoju novog hardvera, dopuštajući im da probaju neobjavljene uređaje. Kompanija sada preduzima prvi korak u tom pravcu, jer je počela da šalje pozivnice insajderima širom sveta, za novi program nazvan Create Together, kojim će im biti omogućeno da učestvuju u razvoju novog hardvera.

WindowsCentral je objavio email koji je dobilo svega nekoliko članova Windows Insider programa do sada, a on nam otkriva da Microsoft želi da izgradi uređaj koristeći povratne informacije korisnika. Sve zvuči kao pristup koji je korišćen i kada se razvijao Windows 10 operativni sistem, za koga su dobijane sugestije od korisnika širom sveta.

Šef Windows Insider programa Gabrijel Aul prokomentarisao je početkom meseca da će i on biti zainteresovan za ideju, a poslat email je prvi korak u tom pravcu. Bez obzira na to kakav bude program na kraju, potpuno je jasno da Microsoft u narednim godinama želi više da se osloni na Windows zajednicu, i razvije zajedno sa njom i više od samog softvera.

Izvor: Benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five − two =