Microsoft završava Windows 10 Mobile ove nedelje, Windows Phone uređaji ga dobijaju uskoro

Sada kada su PC verzije Windowsa 10 i Threshold 2 nadogradnja objavljene, Microsoft naporno radi da završi mobilnu verziju operativnog sistema, navode najnoviji izveštaji. Takođe se poručuje da je veoma verovatno da će se taj rad završiti ove nedelje.

Iz Redmonda nisu rekli ništa o datumu objave Windows 10 Mobile operativnog sistema, ali je kompanija sugerisala preko svog Lumia Facebook naloga da će objava za Windows Phone početi u decembru.

WMPoweruser prenosi reči zaposlenog u Microsoftu, da je kompanija spremna da dostavi novi Windows 10 Mobile build krajem nedelje, sugerišući nam da bi ovo mogla da bude poslednja objava pre nego što operativni sistem uđe u RTM fazu. Windows Insider program će se nastaviti i nakon što bude objavljena RTM verzija platforme.

Druga informacija nam govori da će Microsoft objaviti Windows 10 Mobile u talasima, gde će prvi Windows Phone uređaji dobiti novi operativni sistem ovog meseca, a to su Lumia 640 i 1520. Lumia 930 je deo drugog talasa koji počinje u februaru.

Izvor: Benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =