Možda je već igrate, a ako ne, probajte!

“Ratovi zvezda: Buđenje sile” već je film sa najvećom zaradom od 215 miliona dolara samo u Americi, i to za prva dva dana prikazivanja. Od franšize svi pokušavaju da zarade, ali postoji samo jedna video igra sa licenciranim likovima i pričom koja stiže i u domaće radnje.

“Star Wars: The Force Awakens Play Set”, je treći nastavak iz serijala napravljen za Disney Infinity 3.0. Pred igračima je zaplet inspirisan najnovijim filmom iz popularne sage a tu si i svi novi likovi iz filma.

Početni set dolazi sa igračkom nove zvezde filma Finom i prave junakinje franšize, snalažljivom i prelepom Rej. Posebno su dostupne figure pilota Poa i novog zlikovca Kajlo Rena.

Igra počinje sa glavnim junacima koji su na misiji u kojoj ne smeju da omnu, a odjednom ih napadaju letelice Prvog reda, novih piona u rukama Mračne sile. Oni bivaju pogođeni, padaju na pustu planetu i pokušavaju da se isščupaju iz nezgodne situacije…

Sve figure i “power disc” iz Disney Infinity serija 1.0 i 2.0 su kompatibilne sa Disney Infinity 3.0 a dostupni su za platforme X Box One i 360, Wii za Nitendo i Play Station 4 i 3.

Izvor: vestionline.rs

Related Post

3 Comments on “Možda je već igrate, a ako ne, probajte!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + five =