Možda ste ove pametne satove čekali?

Samsung je najavio dva nova elegantna izdanja Gear S2 Classic, jedan optočen 18-karatnim crvenim zlatom, a drugi u platini. Na ovaj način ljubitelji pametnih satova pored kružnog dizajna i napredne funkcionalnosti, imaće mogućnost različitih opcija u kombinovanju sopstvenog stila.

Novi Gear S2 Classic biće dostupan u kućištu od crvenog zlata sa narukvicom od prave kože u boji slonovače, kao i u platinastom kućištu sa narukvicom od prave kože u crnoj boji.

“U 2015. godini, postavili smo novi standard sa Gear S2 uređajem u kategoriji pametnih nosivih uređaja. Razbili smo prepreke kako bismo predstavili jedan od Samsung-ovih najnaprednijih nosivih uređaja do danas”, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica globalnog marketinga, Divizija za mobilne komunikacije pri kompaniji Samsung Electronics. “U 2016. godini, nastavićemo da postavljamo standard i dalje, kako bismo obezbedili proizvode koje naši korisnici najviše žele”.

Uspešnim predstavljanjem Gear S2, Samsung otvoreno sarađuje sa svojim partnerima da obezbedi jednostavnije i proširene korisničke funkcionalnosti. CNN i Bloomberg aplikacije za Gear S2, zajedno sa funkcijom prikaza brojčanika, neke su od popularnijih aplikacija, koje prati širok spektar različitih dizajna brojčanika i jednostavnih aplikacija, kao što su eBay, ESPN, Uber i Voxer.

Novi Gear S2 klasik sadržaće i NFC tehnologiju kako bi ponudio Samsung Pay servis koji će postati dostupan korisnicima Gear S2 uređaja početkom ove godine u SAD.

Kako bi obezbedio ličnije, prilagodljivije iskustvo, Samsung proširuje svoju liniju narukvica za sat i brojčanike. Samsung se udružio sa ekskluzivnim dizajnerima kao što je Kolombo, u izradi vrhunskih narukvica za Gear S2, a uveo je i zabavne i kreativne ciferblate uključujući likove iz Pinats stripa i radove umetnika poput Kita Haringa, Žan-Mišel Baskija, Džeremivila i Bartona Morisa. Cena i dostupnost u Srbiji biće naknadno objavljeni.

Izvor: mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fourteen =