My Contacts- Telenorov Servis za cuvanje imenika i kontakata iz telefona

Telenor je uveo novi digitalni servis – My Contacts, koji svim Telenorovim korisnicima pruza mogucnost da sacuvaju imenik i kontakte izsvog telefona. U slucaju da korisnici promene ili izgube telefon, mogu da pristupe podacima sa bilo kog rugog uredjaja.

telenor kont

Podsecamo da je Telenor korisnicima nedavno omogucio i digitalni servis Capture zahvaljujuci kome mogu da cuvaju svoje fotografije, video-snimke i druga dokumenta sa mobilnog telefona.

Novi tarifni dodaci

Korisnici pametnih telefona znaju koliko je lako prepustiti se surfovanju, razgovorima i zaboraviti na potrosnju megabajta i minuta. Telenor je odlucio da uvede nove postpejd tarifne dodatke, ali i da obogati stare, kako bi na taj nacin pomogao korisnicima da imaju vecu kontrolu nad svojim racunom.

telenor-dodac

Uvedena su tri nova internet dodatka – 200 MB svaki mesec, ” 500 MB svaki mesec” i “1000 MB svaki mesec” koji oezbedjuju internet po punoj brzini protoka do kraja obracunskog perioda. Za one koji internet koriste samo povremeno postoje “dnevne doze” od 100 MB ili “mesecne doze” od 500 MB. U Telenor pametnoj mrezi, koja omogucava velike brzine interneta, korisnici mogu iskoristiti pun potencijal svojih pametnih uredjaja.

Takodje, Pospejd korisnicima su na raspolaganju tarifni dodaci koji sadrze minute i oruke, a medju njima izdvajamo – “3000  Telenor minuta” za opustene razgovore uz dodatnih 3000 minuta u okviru Telenor mreze mesecno, kao i dodatak “1000 SMS” za 1000 poruka mesecno ka svim nacionalnim mrezama.

Izvor: Personal Magazine