Najbolje Android kamere

Ukoliko tražite Android telefon sa najboljom kamerom koja se lako koristi i koja je pritom izuzetno moćna onda je pravi izbor za vas Samsung Galaxy S7.  U daljem tekstu pogledajte koji još Android telefoni imaju odlične kamere.

1. Samsung Galaxy S7

Samsung je objavio Galaxy S7 u martu 2016. Kamera od 12 MP ima i optičku stabilizaciju sliku (OIS) koja čini da sve bude čisto bez obzira da li slikate pod slabim svetlom ili snimate video u pokretu.

Kamera ovog telefona se brzo pokreće, za manje od sekunde, a potrebno je samo dva puta pritisnuti “home” dugme. Interfejs kamere je jednostavan, ali isto tako moćan ukoliko odlučite da pređete na pun manual mod koji omogućava odlične slike ako želite da koristite stativ.

samsung-galaxy-s7-s7edge-sg-10-1

2. LG V20

Novi LG V20 ima iste postavke dual kamere kao i LG G5.  Zadnja kamera ima 16MP i sa njom je moguće uhvatiti oštre, dobro uravnotežene slike sa podrškom svetlog f/1.8 objektiva i OIS-a. V20 se izdvaja po svojoj drugoj zadnjoj kameri koja ima 8MP sa objektivom širokog ugla. Ovaj objektiv može biti koristan za jedinstvene snimke koje nećete imati sa drugim telefonima. Mada, sam po sebi senzor nije toliko dobar kao onaj koji nudi glavna zadnja kamera od 16MP.

Interfejs kamere nije toliko jednostavan kao Samsungov, ali nije ni daleko od njega. Možda biste se odrekli jednostavnosti ali zato su karakteristike u manual modu sveobuhvatne i vrlo moćne. Ukoliko želite da snimate video uključuje se mikrofon visokog kvaliteta.

Ovaj telefon nije svugde dostupan u prodaji.

images-1

3. OnePlus 3

Svi žele dobru kameru na svom pametnom telefonu, ali nije svako u mogoćnosti da potroši onoliko novca koliko na primer koštaju Samsung Galaxy S7 ili LG V20. Za mnogo razumniju cenu od $399 OnePlus 3 ima zaista odličnu kameru.  Kada poredimo kameru One Plus 3 telefona sa kamerom Galaxy S7 edge (koja je ista kao i S7) možemo primetiti da se OnePlus 3 slaže sa kvalitetom druge kamere u mnogim situacijama.

Zadnja kamera ima 16MP i nije se pokazala baš najbolje u uslovima gde je loše osvetljenje, čak iako ima f/2.0 objektiv i OIS pomoć. Sama aplikacija kamere nije baš najbolja, može biti poprilično spora, ali za posao koji obavlja i po kojoj ceni se može nabaviti ovaj telefon je odličan izbor.

androidpit-oneplus-3-8030-w782

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =