Najbolje video igre koje nam spremaju izdavači

Ljubitelji virtuelne zabave mogu da očekuju igrice o superherojima, borilačkim veštinama…

abzu

Abzu
Jedna od igara za koju se može reći da je napravljena prvenstveno da umiruje gejmere doći će u narednih godinu dana. Sa fantastičnom grafikom i muzikom vodi igrača kroz dubine okeana i omogućava istraživanje brojnih životinjskih i biljnih vrsta.
Platforma: PS4

assasin

Assassin’s Creed: Unity
Igra koja je stvorila pravu armiju obožavalaca u oktobru dobija novu verziju koja će omogućiti multiplejer, odnosno istovremeno igranje sa prijateljima (maksimalno trojica). Bežanje, šunjanje, penjanje po različitim objektima sada je moguće sa više korisnika.
Platforma: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One

destinz

Svakako najuzbudljiviji naslov ove godine. Radi se o pucačini iz prvog lica koja nudi jedinstveni gejmplej, ogroman svet za istraživanje i izuzetno naprednu grafiku. Pored toga, tu je i multiplejer opcija od koje očekuje mnogo.
Platforma: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360

mortal

Mortal Kombat X
Nakon što su Microsoft i Sony predstavili Xbox One, odnosno Playstation 4, samo se čekao datum objave verzije MK za njih. Najpoznatija borilačka igra maksimalno koristi grafičke sposobnosti ovih konzola kako bi što realističnije prikazao borbe.
Platforma: Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One

batman

Batman: Arkham Knight
Svako voli igre o superherojima, a ova franšiza o Betmenu je svakako jedna od najuspešnijih u istoriji. Novi deo donosi unapređenu borbu, više gedžeta za savlađivanje neprijatelja i mogućnost da betmobil pretvorite u pravi tenk.
Platforma: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One

Izvor: Blic