Najbolji Android pametni telefoni – jul 2017.

Izdvojili smo listu 5 najboljih telefona za mesec jul 2017. samo za vas.

Najbolji od najboljih: Samsung Galaxy S8

Samsung je višegodišnji kandidat za top Android pametne telefone, a Samsung Galaxy S8 ponovo je preuzeo presto. Ovaj dobro zaobljen pametni telefon pokreće prekrasan ekran, brze unutrašnje uređaje i odličnu kameru  kako bi pružili najbolje iskustvo koje ćete pronaći u jednom elegantnom paketu.

Najbolji jeftiniji pametni telefon: ZTE Axon 7

Za 399 dolara, ZTE Axon 7 je jedan od Daydream VR sertifikovanih telefona na tržištu. To znači da može iskoristiti Googleovu najnoviju viziju za VR.  Ovaj telefon uključuje Snapdragon 820 čipseta, 4 GB RAM-a i ekran 5,5 inča, 2560 x 1440.

Najbolji telefon ispod $100: ZTE ZMax Pro

Z $99, ZMax Pro donosi ogromnu količinu vrednosti sa funkcijama poput masivnog 6-inčnog Full HD displeja i čak senzora otiska prsta. Telefon se oslanja na octa-core Snapdragon 617 čipset i 2GB RAM-a. Poseduje zadnju kameru od 13MP.

Telefon sa najboljom kamerom: HTC U11 

HTC U11 je prvi pametni telefon koji je postigao rezultat od 90 iz DxOMark laboratorije za testiranje mobilnih telefona, prešavši  Pixel i Galaxy S8. HTC fotoaparat pravi dobro balansirane fotografije sa prijatnim balansom boja, odličnom oštrinom i detaljima i izuzetnim performansama slabog osvetljenja.

Telefon sa najboljim trajanjem baterije: Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 je ogroman, kako u fizičkoj veličini, tako i u kapacitetu baterije. Ima gigantski 6-inčni 1080p ekran koji ide zajedno sa baterijom od 4100mAh. Ekran je super svetao i prekrasan, a trajanje baterije je izuzetno. Huawei takođe sadrži skener za otiske prstiju, plus dolazi sa Android Nougatom.

Related Post