Najbolji telefoni za decu

Mnogi od vas smatraju da deci ne trebaju pametni telefoni, ili telefoni uopšte. Međutim, postoji mnogo dobrih razloga zašto bi vaše dete trebalo da ima telefon (kontakt u slučaju opasnosti, da ih držite na oku i slično).

Ukoliko ste jedan od onih roditelja koji se slažu sa tim da vaše dete ima pametni telefon, pogledajte koje telefone smo mi izdvoji!

1. Moto G4

Moto G4 je odlična opcija za decu. Možete ga naći po ceni od $149. Ima široki spektar mogućnosti da osigura da vaše dete radi sve što je potrebno sa njim. Telefon ima 5-inčni 1080p ekran, 13 MP zadnje i 5MP prednje kamere. Baterija: 3000mAh sa turbo punjenjem.

motog4

 

2. Moto E 2015

Moto E je još jeftiniji od Moto G i može se naći po ceni od samo $99. Uređaj je odlične izdržljivosti. Ekran je veličine 4.5-inča, dok zadnja kamera ima 5MP.

moto-e-2015

 

3. Kyocera DuraForce

Kyocera DuraForce je odličan po pitanju trajnosti, ali nikada ne možete biti previše sigurni kada je vaše dete u pitanju. Izuzetno je čvrst i otporan na vodu. Mikrofon i audio podešavanja ovog telefona omogućavaju da čujete jedno drugo čak i kada razgovarate u bučnom okruženju.

kyocera-duraforce_0

 

4. Alcatel OneTouch Pixi 3

Generalno ovaj telefon nije tako izgrađen da se sačuva od padova, a ni vaše dete možda neće moći da igra sve igrice koje poželi. S obzirom na njegovu cenu od samo $39 ovaj telefon je odličan.

alcatel_one_touch_pixi_3_3

 

5. AGPtEK D1

Nudi širok spektar kontrole za roditelje, uključujući pristup aplikacijama i igricama, praćenje lokacije i slično.

d1-2

 

6. Kurio Phone

Kurio možda nije najbrži i najbolji telefon na ovoj listi, ali ono što je odlično kod njega je jedinstveni softver koji omogućava roditeljima da kontrolišu decu. Kurio olakšava upravljanje sadržajem, uključujući kontrolu dnevnika poziva, mogućnost provere posećenih sajtova, kao i pristup skoro svim aplikacijama na telefonu. 

kurio

 

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 15 =