Najmoderniji pametni telefoni i na tržištu Srbije

Posle premijere na najvećem evropskom sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, IFA 2014, u ponudi „Vipa“ tokom oktobra stižu tri nova uređaja.

735

Nokia Lumia 735 je „super selfi“ mobilni telefon sa 4.7“ HD OLED ekranom i FULL HD 5mp širikougaonom prednjom kamerom koja je idealna za grupne slike i Skype pozive. Zadnja kamera od 6.7 mp pravi odlične slike u svim uslovima. Uređaj pokreće Windows phone OS 8.1 i Snapdragon 400 quad-core1.2Ghz procesor.

z3

Sony Xperia Z3 kombinuje dizajn i tehnologiju u 7.3 mm supertankom zaobljenom aluminijumskom okviru. Jedinstvena tehologija uštede energije omogućava do dva dana korišćenja između dva punjenja. Sony Xperia Z3 triluminos displej je unapređen Sony live colour LED i –reality tehnologijama koje donose poboljšanje kontrasta za šire uglove gledanja, čak i po sunčanom danu. Na poleđini uređaja je smeštena kamera od 20.7mp 1/2.3 EMOR RS senzorom, a Sony je dodao i ISO 12800 u opcije kamere za više detalja, čak i pri slabom osvetljenju.

note 4

Samsung Galaxy Note 4 poseduje Super AMOLED quad HD displej od 5,7“ koji reprodukuje jasnije i živopisnije slike sa dubljim kontrastom, boljim uglovima gledanja i vremenom odziva bržim od milionitog dela sekunde. Uređaj je opremljen kamerom na poleđini od 16 mp i pametnim optičkim stabilizatorom slike koji rešava pomeranje kamere i automatski produžava vreme ekspozicije u uslovima slabe osvetljenosti, kao i sekundarnom kamerom od 3,7 mp. Galaxy Note 4 nudi i poboljšani skener otiska prsta, kao i prvi UV senzor na mobilnom uređaju na svetu. Tu su i opcije brzog punjenja i ultraštedljivog načina rada.

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post