NAJPOPULARNIJA IGRICA SVIH VREMENA: Zaigrajte Super Maria na internetu BESPLATNO

Student informacionih tehnologija, Erik Rojstan Ros, odlučio je da prvi nivo legendarne igre Super Mario 64 poboljša koristeći “Unity game engine”, a rezultati su zaista impresivni.

Super Mario 64 je i dalje neverovatna igra za mnoge, a skoro 20 godina od kada se prvi put pojavila na Nintendu 64 ona za današnje standarde izgleda prilično zastarelo. Međutim ,uz malo rada i posvećenosti čuvena igrica doživela je rimejk koji izgleda fenomenalno.

Primera radi, poboljšani Super Mario 64 dosta podseća na Super Mario 3D World koji se pojavio za Wii U konzolu.

Novog Super Maria možete odigrati i direktno u internet pretraživaču OVDE, a sve što vam je potrebno jeste instaliran “Unity web player” .

mario

Za sada je moguće odigrati samo prvi nivo, a Erik je izjavio da ne radi razvijanju ostalih nivoa, kao ni na rešavanju potencijalnih bagova. Bez obzira na to, toplo vam preporučujemo da isprobate ovu igru.

Ipak, ukoliko spadate medju one kojima je klasicni Mario ostao neprikosnoven, preporucujemo da obidjete neku kinesku radnju i upitate prodavca za segu, pa cete za oko 1000 din biti obogaceni avanturama detinjstva:)

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 19 =