Napravi igru za 24 časa!

KOMPANIJA Nordeus, koji stoji iza igre “Top eleven – Be a football manager”, najpopularnije onlajn sportske igre na svetu, organizuje četvrti po redu “Nordeus Hackathon”, takmičenje u brzinskom pravljenju video igara i ujedno poziva sve zainteresovane timove i pojedince da se prijave.

Ovogodišnje takmičenje se održava 13. decembra, a svi učesnici će imati prilike da naprave igru u roku od 24 sata u prostorijama “Nordeusa” u Beogradu. Svi oni boriće se i za veoma vredne nagrade, uz nagradni fond koji premašuje 10.000 evra.

U pravljenju najbolje video-igre na zadatu temu, koja će biti otkrivena na dan takmičenja, nadmetaće se 12 timova. Posle 24 sata, timovi predstavljaju svoje igre u kratkoj petominutnoj prezentaciji, a na žiriju je da donese odluku o pobednicima po kategorijama, ali i ukupnom pobedniku takmičenja.

Iako su za sve pobednike obezbeđene vredne nagrade, cilj Hakatona je da timovi pokažu znanje, inovacije, ideje i sposobnost da rade pod pritiskom i u realnom poslovnom okruženju. Pored toga, želja je i da se pokaže kako i u našoj zemlji, ali i regionu postoje talentovani programeri i dizajneri koji ne zaostaju za kolegama iz sveta

Prijave su otvorene do 26.11.2014, a timovi ili pojedinci koji žele da se prijave trebalo bi da posete adresu www.nordeushackathon.com

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post

One Comment on “Napravi igru za 24 časa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 8 =