Ne igrajte ovu igru!

Originalni GTA V je sasvim OK, ali silovanje drugih učesnika nije nešto što bi trebalo na bilo koji način podržati u video igrama!

Ne, ne kažemo da zaobiđete GTA V, ali mod o kojem je ovde reč svakako preskočite!

GTA V omogućava korišćenje različitih modova, koji igri daju novu dimenziju, ali poslednji je toliko bizaran da se ne sećamo da smo nešto ružnije videli u poslednje vreme. U trenutku kada se sve više raspravlja o tome da li su igre štetne na formiranje ličnosti igrača, posebno dece, pojavio se mod koji omogućava prostituisanje, a u određenim situacijama i silovanje drugih onlajn igrača.

Forumi i gejmerski portali preplavljeni su negativnim, ali i pozitivnim komentarima, dok se video snimci koji prikazuju ove modove polako sklanjaju sa neta. U pitanju je poseban dodatak koji igraču GTA igre omogućava da odabere potpuno golog muškog ili ženskog lika i prelazi igru s njim. Uticaj na druge onlajn igrače može biti različit, pa se u objašnjenjima ovih modova navode igra oko šipke, kidnapovanje, prostituisanje, striptiz, seks, pa i silovanje u “posebno kreiranim” situacijama, piše Daily Mail.

Modifikovanjem originalne GTA V igre otvaraju se novi meniji “Nevaljale” i “Jako nevaljale stvari” koji omogućavaju sve gore pomenuto. Izdavač igre nije se oglašavao povodom ovog moda, ali verujemo da RockStar i nema kontrolu nad njim, niti može nekome da zabrani da modifikuje igru kako poželi, jer je tako nešto sasvim uobičajena pojava, ali ovako bizarne “mogućnosti” do sada nismo imali.

Izvor: Mondo

Related Post