Nexus 6 iz kuhinje LG-ja?

Iako je rukovodeći u Android projektu Sundar Pichai potvrdio ono što smo svi mislili – da nećemo videti novi Nexus pre jeseni – nove glasine se bave time ko…
Iako je rukovodeći u Android projektu Sundar Pichai potvrdio ono što smo svi mislili – da nećemo videti novi Nexus pre jeseni – nove glasine se bave time ko će napraviti sledeći Nexus smartphone. Može li to opet biti Samsung? Da li će  HTC dobiti priliku za iskupljenje? Prema ovim izveštajima, uzgleda ćemo dobiti još jedan LG Nexus telefon, uzNexus smartwatch.

Ako vam ovo nije bilo dovoljno, glasina takođe sugeriše da LG kreirati i maloprodajnu verziju Google pametnog sata o kome smo tek nešto čuli, koj ibi se zasnivao na Google Now interfejsu.

Google je planirao sopstvene pametne nosive uređaje koji bi takođe trebali izaći ove jeseni – opet, prema navodima iz istog izvora.

Do dana današnjeg, LG nema stvarni smartwatch u prodaji, tako da ne možemo reći na kom kom konceptu će se zasnivati budući Nexus / LG pametn isat. To je takođe u suprotnosti sa prethodnnim glasinama da postoji Android tim za projektovanje i kreiranje vlastitog pametnog sata.

Pa kakav bi mogao biti Nexus 6? Kao o ogoljeni LG G3? U svakom slučaju na osnovu populasrnosti modela Nexus 4 i Nexus 5, nesumnjivoje da će i Nexus 6doneti veliki tržišni uspeh.

Izvor: Personal magazin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 1 =