Nezadovoljni korisnici žele da ukinu Klik TV Pink Android aplikaciju

Veliki broj korisnika se žali na Klik TV i pokrenuta je peticija za uklanjanje ove aplikacije sa Google Play prodavnice.

Ovaj servis bi navodno trebalo da bude besplatan prvih 7 dana, a korisnici kažu da im je i tih 7 dana naplaćeno. Određeni broj korisnika tvrdi da nisu dobili pristupnu šifru i da im je uprkos tome novac skinut sa računa. Takođe, korisnici tvrde da im se skida novac sa računa i svaki put kada im Klik Tv pošalje poruku. Neki govore da ne radi aplikacija, a oni koji koriste ovaj servis žale se na sadržaj koji se pušta, kao i na kvalitet istog. Veliki broj ljudi ima problem prilikom odjavljivanja; stižu im poruke da nisu prijavljeni ni na jedan servis, a novac im se svakako skida sa računa.

Peticiju možete pogledati ovde, a aplikaciju ovde.

Klik TV predstavlja paket kablovskih kanala koji omogućava online gledanje ukupne ponude TV kanala Pink-a.

Klik TV paket kablovskih kanala je servis koji na jednom mestu sadrži sve Pink kanale dostupne za praćenje putem interneta na desktop i laptop računarima, smart mobilnim telefonima, tabletima i smart televizorima.. Klik TV servisu se pristupa putem web adrese http://www.kliktv.rs i dostupan je preko svih internet browsera na tržištu, kao i putem smartphone aplikacije. Klik TV web stranica je prilagođena i prikazaće se na svakom od navedenih uređaja, dok ce aplikaciju moći da koriste android mobilni uređaji.

Klik TV predstavlja premium uslugu na bazi pretplate. Aktivacija (plaćanje) usluge vrši se slanjem premium sms poruke na kratki broj nakon čega se dobija pristupna šifra čijim se unosom u okviru web stranice ‘otključavaju’ svi Pink kanali za slobodan stream. Gledanje kanala će biti dostupno za sve vreme trajanje pretplate, odnosno do odjave korisnika sa servisa. Pretplata se automatski produžava na svakih 7 dana ukoliko korisnik ima dovoljno sredstava na svom prepaid ili postpaid računu. Ukoliko produženje pretplate ne uspe iz bilo kog razloga pristup usluzi će biti obustavljen sve do momenta uspešne naplate. Korisnik u svakom momentu može otkazati uslugu jednostavnim slanjem sms poruke sa odgovarajućom sintaksom na kratki broj, a od momenta odjave obustavlja se dostupnost Pink kanalima.”

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 6 =