NISTE ZNALI ZA OVE Google TRIKOVE: 5 lakih načina da se zabavite na pretraživaču

Google je najkorisniji vebsajt ovog vremena, ali iako ste ga koristili za dopisivanje na Fejsbuku, slušanje muzike i prepisivanje sa Vikipedije, niste bili svesni ovih 5 sitnica.

1. Google gravitacija

Ukucajte “Gravity” na pretraživaču i kliknite na “I’m Feeling Lucky” – Njutn bi bio ponosan jer i svemoćni internet pretraživač podlaže gravitaciji. Koja je svrha ovoga? Apsolutno nikakva, ali je prezabavno.

2. Zerg Raš

zerg

Kucajte “Zerg Rush” na Google i gledajte kako slova njegova slova “O” uništavaju vaše pretrage. Morate ih uništiti kako ne biste iznova i iznova prekucavali to što tražite.

3. Google ogledalo

Guglajte “Google Mirror” i kliknite na prvi rezultat koji vam izađe – sve će biti obrnuto, kao odraz u ogledalu! Ta stranica takođe vam omogućava da igrate retro Pakmena.

4. Atari brejkaut

atari

Kliknite na “Google Images” i potražite “Atari Breakout” – sve sličice postaće blokovi u igrici koje treba razbiti lopticom.

5. Nagib nakrivo

tilt

Ukucajte u pretraživaču “Tilt” ili “Askew” i čitava stranica že se nakriviti. Ova opcija definitivno nema nikakvu svrhu, nije čak ni zabavna, ali eto, postoji.

Izvor: Kurir.rs

Related Post