Njegovo veličanstvo, Samsung Galaxy S4

Ako ste već pročitali članak Koji Android telefon kupiti, onda ste se okvirno upoznali sa karakteristikama Samsunga Galaxy S4, i još dvanaest najboljih Android telefona na tržištu. Ako niste predlažemo Vam da to učinite.

Kako god, u ovom članku se nećemo baviti dosadnim podacima i brojkama izraženim u pikselima i bajtovima.  Hajde da vidimo šta ovaj super pametni Android telefon zaista može…

Kao što smo već pomenuli, iz Samsunga tvrde da je ovaj telefon izgrađen na četiri temelja: poboljšanoj kameri, boljoj konekciji (vezi sa drugima), zdravlju i blagostanju. Šta sve ovo zapravo znači?

samsung-galaxy-s4
Samsung Galaxy S4

Pored standardnog fotografisanja Samsung Galaxy S4, nudi opciju da fotografiji dodate audio zapis. Dakle od sada nećete samo gledati vaše fotografije, već ćete imati priliku i da ih preslušate, kako bi što bolje oživeli trenutak koji ste zabeležili. Kada snimite i uredite fotografije, na red dolazi share sa porodicom i prijateljima.

Bežično povezivanje više Samsung Galaxy S4 telefona omogućava igranje igrica i deljenje fotografija kao i dokumenata sa prijateljima. Okupljanjem više Samsung Galaxy S4 telefona, stvara se moćan sistem zvuka, povećanog kvaliteta.

Samsung Galaxy S4 ima za cilj zbližavanje ljudi onda kada su razdvojeni. Korišćenjem ovog telefona, možete deliti ekran sa vašim prijateljima, kao i da jedni kod drugih istražujete omiljenu muziku, omiljene fajlove i igre. Samsung Galaxy S4 ne samo da prevazilazi barijere koje postavlja razdaljina, već ruši i jezičke barijere.s4-funkcije

Recite ili napišite u poruci ono što želite da vam se prevede i Samsung Galaxy S4 će pročitati prevod ili ga poslati u poruci. Samsung Galaxy S4 je zgodan za putovanja u inostranstvo jer vam omogućava da lako komunicirate sa lokalnim stanovništvom.

Ovaj telefon je dizajniran da služi osobi koja obavlja više stvari odjednom. Sa njim možete pozvati prijatelja, javiti se na telefon, pregledi i listati e-poruke i kontrolisati video snimke, a da čak ni ne dodirnete telefon. Samsung Galaxy S4 će vam čak predlagati TV programe na osnovu onoga što vam se dopada.

Funkcija kojom bi Samsung trebao najviše da se ponosi, svakako je Smart Stay. Samsung Galaxy S4 zna kada god skrenete pogled, i obavezno pauzira ono što ste gledali kako ne biste ništa propustili. Funkcija pametnog pauziranja nastavlja tamo gde ste stali kada ponovo vratite pogled na ekran. Ovo zvuči gotovo neverovatno!

Samsung Galaxy S4 stavlja poseban akcenat na zdravlje korisnika. On vam može pomoći da steknete kondiciju tako što ćete pratiti nivoe kondicije tokom vežbanja i tokom dana. Takođe vodi računa o vašem opštem zdravlju pomoću senzora koji automatski podešava displej i jačinu zvuka – u zavisnosti od toga kako koristite telefon.

S Health GUI

Samsung Galaxy S4 će pratiti vaše vežbanje, dnevni unos i nivoe težine. Takođe, on pokazuje vaš nivo komfora na osnovu temperature i vlažnosti vazduha, kao tabele zdravlja i raznih grafikona, koje vam mogu biti od velike pomoći.

Šta drugo reći osim da je ovo zaista pametan telefon, u pravom smislu te reči.

Related Post