Nokia 3310 sada dostupna i u verziji od zlata i titanijuma

Predstavljanje novog-starog Nokia 3310 telefona, tokom MWC 2017 sajma, u mnogima je probudilo nostalgiju ali je pokrenulo i lavinu novih poslovnih poteza i prilika da se kreiraju zanimljivi i neobični proizvodi. Sigurno će biti onih koji su bacili oko na novu Nokia 3310 verziju, a ukoliko imaju preference ka svetskim vođama i dovoljno novca, možda će ih privući i Caviar Nokia 3310 Supremo Putin model telefona.

Kao što se iz naziva uređaja može zaključiti, ovaj model je kreiran u čast ruskog predsednika Vladimira Putina. Telefon je izrađen od titanijuma, sa zlatnim okvirima sa likom Putina i tekstom ruske himne na poleđini.

Nokia 3310 Supremo Putin je delo ruske kompanije Caviar, koja je poznata po tome da redovno implementira dragocene metale u poznate uređaje, a Nokia 3310 je samo jedan u nizu proizvoda koji su dobili čast da budu oblikovani u titanijumu i zlatu.

Kao što se i očekuje od uređaja ovog tipa, cena Caviar Nokia 3310 Supremo Putin telefona je prilično visoka i iznosi 99.000 ruskih rubalja, odnosno gotovo 1700 američkih dolara.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 6 =