Nova opcija na Instagramu zabrinula mnoge korisnike

Društvenim medijima počela je da se širi glasina da će Instagram, svaki put kada slikate ekran unutar njihove aplikacije, kako biste sačuvali nečiju fotografiju, tu osobu o tome da obavesti, piše Biznis Insajder. Međutim, to nije istina.

Ono što je istina je da će Instagram obavestiti drugog korisnika u slučaju da ste screenshotovali njegovu privremenu običnu, sliku ili video poruku, koju vam je direktno poslao.

Instagram je naime nedavno najavio uvođenje mogućnosti slanja privremenih poruka – po uzoru na Snapchat.

“Nakon što snimite fotografiju ili video, kliknite na strelicu kako biste ih poslali privatno. Možete ih poslati pojedincu, grupi ili oboma istovremeno. Pošaljite što god želite, od internih štoseva do najgorih selfija. Međutim, za razliku od drugih direktnih poruka, ove fotografije i videi će nestati iz inboksa vaših prijatelja nakon što ih pogledaju. Videćete ako su ih pogledali dva puta ili ako su spremili screenshot poruke”, napisali su iz Instagrama.

Izvor: novaenergija.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − three =