Nova verzija Android aplikacije Komercijalne banke „Meni najbliža“

Aplikacija Komercijalne banke „Meni najbliža“, verzija za Android uređaje, unapređena je novim funkcijama. Osim novog dizajna, pomoću ove aplikacije klijenti sada mogu da pronađu sve bankomate Grupe Komercijalna banka (Komercijalna banka AD Beograd, Komercijalna banka AD Budva i Komercijalna banka AD Banja Luka), u čemu će im pomoći nove Google mape.

Osim ekspozitura Banke, u okviru aplikacije dostupne su i lokacije ostalih banaka u Srbiji, uz rute za pešake i automobile. Aplikacija je lokalizovana na srpski i engleski jezik, a može se preuzeti sa Google play linka. #MeniNajbliza.

kombank

Android aplikacija omogućava da se pozove Kontakt centar ili bilo koja ekspozitura Komercijalne banke, proveri stanje na računima SMS servisom, uvid u ažurne kursne liste najvećih banaka i trend kursa valuta. Kreditni kalkulator za više vrsta kredita prikazuje i plan otplate, a pomoću aplikacije i fizička i pravna lica mogu da kreiraju Instrukcije za plaćanje. Kalkulator štednje omogućava da se izračuna dobit po osnovu oročenja, a u delu Info prikazane su najbitnije informacije sa sajta Komercijalne banke.

Komercijalna banka je razvila aplikacije „Meni najbliža“ za Android i Windows Phone uređaje, kako bi klijenti mogli da na jednostavan i brz način pristupe najbitnijim informacijama, gde god da se nalaze.

Izvor: Personal Magazin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =