Nove informacije govore da Galaxy S8 stiže u februaru

U poslednje vreme smo svedoci sve većeg broja izveštaja koji se tiču Samsungovog predstojećeg Galaxy S8 telefona, ali to nije čudno imajući u vidu da on stiže za nekoliko meseci. Nakon problema koje je imao sa Galaxy Note7 telefonom, Samsung nema novi uređaj za prodaju u prazničnoj sezoni. To je navodilo mnoge da veruju da će Galaxy S8 biti objavljen ranije nego što se očekivalo.

Najnoviji izveštaji iz Koreje ponavljaju mogućnost da se Samsung opredeli za ranije predstavljanje Galaxy S8 telefona čime bi popunili prazninu nastalu povlačenjem Note7 modela. Samsung tradicionalno pokreće nove Galaxy S telefone na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni koji se uobičajeno održava u februaru ili martu.

Izveštaji tvrde da Samsung planira da predstavi Galaxy S8 mesec dana pre Mobile World Congress 2017 događaja krajem februara. Pojedini analitičari su mišljenja da bi rano pokretanje novog flagship telefona moglo da bude kontraproduktivno. Ipak, očekuje se da Samsung sa Galaxy S8 telefonom donese velike promene i novitete.

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 17 =